Spring til indhold

Vælg dit strømprodukt – og bestil nu

Her kan du danne dig et overblik over alle vores strømprodukter, og finde den løsning der passer bedst til dine behov.

Bæredygtighed

Klima-El

Hvorfor skal jeg vælge Klima-El?

Når du vælger at støtte klimaet med bestilling af Klima-El til dit strømprodukt, så køber vi miljøcertifikater svarende til hele dit elforbrug.

Vær opmærksom på, at du ikke får leveret ren grøn strøm (vindstrøm, solenergi osv.) i dine stikkontakter, da al produceret strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Hvad betyder de blade ved Klima-El?

Mærkningsordningen stammer fra Forbrugerombudsmandens retningslinjer for strøm baseret på vedvarende kilder.

Elprodukter med ét udfyldt blad (kategori 2) er baseret 100 procent på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Det er dén type Klima-El, vi sælger hos Energi Viborg Strøm og Energi Viborg Flex-El.

Elprodukter med to udfyldte blade (kategori 1) er baseret 100 procent på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. Derudover er der lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

 

Fordelsklub

Velkommen til Fordelsklubben

Når du får din strøm fra Energi Viborg, har du altid adgang til vores fordelsklub med over 2800 rabatter fordelt på en bred vifte af produkter online, i hele landet og lokalt i Viborg Kommune.

Det er gratis at være medlem

Få adgang til 2.800 rabataftaler

App med overblik over alle rabataftaler

Kun for strømkunder