Spring til indhold

Driftsinfo og her arbejder vi

Her kan du se, om din forsyning er afbrudt, eller om vi arbejder med større projekter på din vej. Hvis strømmen er gået i dit hus, kan du med fordel tjekke kortet over driftsforstyrrelser i hele landet.

Følg med i vores igangværende og kommende projekter

Her kan du se, om vi arbejder i nærheden af dig, og du kan blive opdateret med alt fra afspærringsplaner til kontaktpersoner i beskrivelserne af projekterne.

Spildevand - igangværende projekter

Vand - igangværende projekter

Gadelys - igangværende projekter

Strøm - igangværende projekter

Spildevand - kommende projekter

Vand - indgåede aftaler

Spildevand - indgåede aftaler

Ingen strøm?

Hvis strømmen er gået, kan du med fordel tjekke dette kort over driftsforstyrrelser i hele landet. Indtast din adresse for at zoome ind på kortet.

Du kan også se hvilket netselskab, der forsyner på din adresse.

Hvad er brownouts?

Brownouts er kontrollerede strømafbrydelser af to timers varighed, der planlægges af dit elnetselskab på anmodning fra Energistyrelsen.

Den aktuelle energikrise har gjort det nødvendigt at varsle risikoen for brownouts. De iværksættes dog kun, hvis presset på elforsyningen bliver så stort, at det ikke er muligt at opretholde balancen mellem forbrug og produktion.

Dit elnetselskab vil - så vidt det er muligt - sende en advarsel til dig, hvis det bliver nødvendigt at slukke for strømmen i dit område.

Klik på knappen nedenfor og få gode råd til håndteringen af strømafbrydelsen i din husstand. Herunder også hvordan du kan tilmelde dig til SMS-service, for at få en varsling, hvis der opstår risiko for brownouts i dit område.