Spring til indhold

Udfordringer med visning af forbrug på "Min side/Følg forbrug"

Vi har i øjeblikket udfordringer med at vise forbrug på el og vand via "Min side/Følg forbrug" for nogle perioder i april måned.

Vores leverandør arbejder på sagen, men vi har desværre ikke nogen tidshorisont for, hvornår alle forbrugsdata bliver tilgængelige i systemet.

Hvis du er strømkunde, kan du altid finde dine oplysninger via "eloverblik.dk". Læs mere om adgang m.v. her (se nederst på siden)!

Vi beklager ulejligheden, og kan informere om, at vi indenfor kort tid er klar med en helt ny kundeportal.

Min side/Følg forbrug

Følg dit el- og/eller vandforbrug

På "Min side/Følg forbrug" kan du blandt andet se dit el- og/eller vandforbrug registreret time for time. Derudover kan du få tilsendt daglige rapporter og adviseringer samt se alle dine fakturaer.

Oprettelse af ny bruger

Det nye brugernavn skal bestå af minimun fire tegn, og der må ikke være mellemrum. Hvis du får beskeden "Brugernavnet er i brug", når du forsøger at oprette, betyder det, at en anden person har brugt samme kombination af tegn, og du bliver derfor nødt til at finde på et andet brugernavn.

Dit brugernavn, som du har lavet efter eget valg, vil på grund af databeskyttelse (GDPR) ikke være synlig i vores systemer. Hvis du har glemt koden, skal du klikke på "Glemt adgangskode".

Flere installationer

Når du har oprettet en ny bruger/brugernavn, kan du knytte flere installationer til din nye bruger. Det gør du ved at tilføje installationer på fanebladet "Brugerprofil". Du skal selvfølgelig kende kundenummeret og adgangskoden for installationen.

Følg elforbruget

Vi gør opmærksom på, at det kun er elkunder hos Energi Viborg Flex-El og Energi Viborg Strøm, der kan følge sit elforbrug på "Min side/Følg forbrug".

På eloverblik.dk kan du også følge dit elforbrug, hvis dit elnetselskab indsender oplysninger fra fjernaflæste målere.

Du kan logge ind med MitID. Hvis du ikke umiddelbart har adgang til din målepunktsID/adresse, skal det tilknyttes ved at klikke på "Tilføj målepunkt". Her vil du blive bedt om blandt andet at udfylde med Webaccess. Denne kode kan du finde på tidligere fakturaer eller ved at kontakte os på telefon 8929 2923.