Følg dit el- og/eller vandforbrug


På "Følg forbrug" kan du blandt andet se dit el- og/eller vandforbrug registreret time for time. Derudover kan du få tilsendt daglige rapporter og adviseringer samt se alle dine fakturaer.

VIGTIGT - Oprettelse af ny bruger

Hvis du endnu ikke har lavet et nyt brugernavn efter eget valg, skal du klikke på knappen "NY BRUGER? OPRET HER!", når du kommer til loginbilledet. Klik her for at få information om adgang til systemet/oprettelse af ny bruger
 

Jeg er klar til at logge ind
 

Er du ny bruger?

Hvis det er første gang, du skal logge ind i "Følg forbrug", eller du endnu ikke har oprettet et brugernavn efter eget valg, skal du oprette en ny bruger. Klik på knappen "NY BRUGER? OPRET HER", og udfyld felterne med blandt andet brugernavn og kodeord efter eget valg.

Om brugernavnet

Det nye brugernavn skal bestå af minimun fire tegn, og der må ikke være mellemrum. Hvis du får beskeden "Brugernavnet er i brug", når du forsøger at oprette, betyder det, at en anden person har brugt samme kombination af tegn, og du bliver derfor nødt til at finde på et andet brugernavn.

Dit brugernavn, som du har lavet efter eget valg, vil på grund af databeskyttelse (GDPR) ikke være synlig i vores systemer. Hvis du har glemt koden, skal du klikke på "Glemt adgangskode"

Flere installationer

Når du har oprettet en ny bruger/brugernavn, kan du knytte flere installationer til din nye bruger. Det gør du ved at tilføje installationer på fanebladet "Brugerprofil". Du skal selvfølgelig kende kundenummeret og adgangskoden for installationen.

Følg elforbruget

Vi gør opmærksom på, at det kun er elkunder hos Energi Viborg Strøm, der kan følge sit elforbrug på "Følg forbrug".

På eloverblik.dk kan du også følge dit elforbrug, hvis dit elnetselskab indsender oplysninger fra fjernaflæste målere.

Du kan logge ind med MitID. Hvis du ikke umiddelbart har adgang til din målepunktsID/adresse, skal det tilknyttes ved at klikke på "Tilføj målepunkt". Her vil du blive bedt om blandt andet at udfylde med Webaccess. Denne kode kan du finde på tidligere fakturaer eller ved at kontakte os på telefon 8929 2923.

 

Har du spørgsmål til "Følg forbrug"?
 

KONTAKT

keyboard_arrow_up