Tekniker søges

Vil du arbejde med opgaver, der er teknisk udfordrende? Drømmer du om et job, hvor du har stor indflydelse på din hverdag? Kunne du tænke dig at arbejde med dygtige og engagerede kolleger? Er du den, der får tingene til at ske og følger dem til dørs?

Så er du forhåbentlig vores nye medarbejder hos Energi Viborg Vand.

 

Ansvar og arbejdsopgaver

Vi søger en engageret og selvstændig tekniker eller lignende til vores drikkevandsafdeling.

  • Kan du give en god vejledning til private kunder og erhvervskunder?
  • Kan du sætte dig ind i nye administrative systemer, og er du et ordensmenneske?
  • Er du initiativrig og ser muligheder frem for begrænsninger?

Du vil blive ansat i drikkevandsafdelingen, hvor vi er i alt 10 personer. Du vil både få opgaver på kontoret og i marken, og det er vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og i teams.

Du kommer til at stå for det daglige vedligehold af målerparken, som består af mere end 16.000 målere. Opgaverne spænder over oprettelse og bogføring af nye målere, opsætning og nedtagning af målere mv. Du vil også blive involveret i behandling af vandspildssager. Du vil således få meget kundekontakt, og derfor er det vigtigt, at du kan kommunikere klart og tydeligt.

Hvis ikke du har erfaring fra forsyningsbranchen, står dine kollegaer klar til at hjælpe dig, og derudover er der mulighed for kurser og efteruddannelse målrettet dit nye arbejde.

Din profil

Som person forventer vi, at du er ansvarsbevidst, struktureret og grundig i dit arbejde, men også at du brænder for dit arbejdsområde og har lysten til at indgå i en konstruktiv dialog med kolleger og ledelse.

Du har en fagteknisk baggrund som VVS-tekniker, teknisk assistent eller lignende. Har du erfaring fra forsyningsbranchen, er det en fordel, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

  • Et udviklende og udfordrende job med stor indflydelse
  • Gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse
  • En arbejdsplads hvor der arbejdes i et kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone med respekt for den enkelte medarbejder
  • En arbejdsplads hvor der praktiseres værdibaseret ledelse, hvor vi samarbejder gennem dialog og giver plads til at tage ansvar og beføjelser til at træffe beslutninger
  • Faste arbejdstider med begrænset udsving
  • Afklarede ansættelsesforhold gennem firmapolitikker og lokalaftaler
  • Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt kvalifikationer

Ansøgning og yderligere information

Din ansøgning sendes til job@energiviborg.dk senest 5. april 2019. Skriv venligst ”Tekniker” i emnefeltet. Vi planlægger at afholde samtaler i uge 15, og vi håber, du kan starte den 1. juni 2019.
Kontakt afdelingschef Mogens B. Knudsen på telefon 8929 2912, hvis du vil vide mere om jobbet.


Åbn stillingsopslaget som PDF-fil

keyboard_arrow_up