VORES-EL

Sådan støtter du din forening - helt gratis

Du kan helt gratis støtte din lokale idrætsklub eller forening økonomisk ved at vælge produktet
Vores-El. Det er nemlig Energi Viborg Strøm, der betaler - så du mærker det ikke 
på din elregning. Der kommer ingen ekstraudgifter. Vores-El er kort fortalt et element i vores 
sponsorpolitik, hvor vi betaler lidt tilbage til det lokalsamfund, vi er en del af. 
 

Bestil Vores-El

Mange bække små gør en forskel

Hvis du vælger Vores-El som ny kunde, så giver vi den valgte klub eller forening 100 kroner. Er du allerede kunde og skifter til Vores-El, så giver vi 60 kroner. 

Når først du har valgt Vores-El, så vil din elaftale efterfølgende udløse en årlig bonus på 60 kroner til den klub eller forening, du har valgt at støtte. Det er med andre ord en mulighed for at skabe en fast indtægt til klubben/foreningen efter princippet: “Mange bække små”. Så du kan med fordel få flere med på Vores-El. 

Prisen på Vores-El fastsættes kvartalsvis.
 

Bestil Vores-El

Find din klub eller forening

På listen  kan du se de klubber og foreninger, der allerede har indgået en “Vores-El” aftale med Energi Viborg Strøm. Er din klub/forening ikke på listen - så er du velkommen til at foreslå det for din formand, sponsorudvalget eller andre relevante personer. 

Vil du vide mere om de tilmeldte klubber og foreninger kan du klikke på deres navn, så ryger du direkte videre til deres hjemmeside. 

Energi Viborg Strøm har indgået aftale med:


Skal din klub eller forening være med?

Du kan hurtigt få din klub eller forening med på listen over tilmeldte klubber. Formanden eller en anden udvalgt repræsentant skal bare udfylde og sende nedenstående blanket, så vil I modtage en samarbejdsaftale klar til underskrift.

Når din klub er tilmeldt, anbefaler vi, at I gør en indsats for at gøre medlemmer og pårørende opmærksom på muligheden for at støtte klubben/foreningen ved at skifte til Vores-El.


Tilmeld forening til Vores-El

keyboard_arrow_up