SRO-tekniker eller PLC-/SCADA-ingeniør søges

Vil du arbejde med opgaver, der er teknisk udfordrende? Kunne du tænke dig et job, hvor du har meget stor indflydelse på din hverdag? Kunne du tænke dig at arbejde med dygtige og engagerede kolleger? Er du den, der får tingene til at ske og følger dem til dørs?

Så er du forhåbentlig vores nye medarbejder hos Energi Viborg Vand.

 

 

Ansvar og arbejdsopgaver

Vi søger en dygtig SRO-tekniker, PLC-/SCADA-ingeniør eller el-installatør med kendskab til tekniske anlæg – herunder gerne spildevandsanlæg. Arbejdet omfatter en bred vifte af opgaver lige fra udformning af styringsbeskrivelser, design af billeder, opstilling af mindre udbud samt opfølgning på eksterne leverancer i SRO-anlægget, let programmering, kvalitetssikring og idriftsættelse af projekter. Du vil med andre ord blive personen, der vedvarende skal sikre en høj standard og sikkerhed i vores SRO-system. Vi lægger vægt på, at du er analytisk og dygtig til at omsætte driftens ønsker og behov til brugbare beskrivelser, der kan indhentes tilbud ud fra. Konkrete erfaringer med styring af spildevandsanlæg samt pumpestationer er en fordel.

Du vil få stor opbakning af kolleger, men det er vigtigt, at du er hurtig til at tilegne dig ny viden og kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Du vil i høj grad få ansvaret for gennemførelse, opfølgning og afprøvning af tiltag i SRO-systemet.

Som vores nye kollega kommer du til at arbejde på Energi Viborgs hovedkontor, der ligger på Industrivej 15 i Viborg.

Din profil

Som person forventer vi, at du er ansvarsbevidst, struktureret og grundig i dit arbejde, men også at du brænder for dit arbejdsområde og har lysten til at indgå i en konstruktiv dialog med kolleger og ledelse.

Du har en fagteknisk baggrund som enten ingeniør, maskinmester, el-installatør eller lignende.

Vigtigst er det, at du har erfaring med og forståelse for at arbejde med SRO-anlæg/PLC.

Vi ser gerne, at du har potentiale som projektleder. Du skal helst være uddannet i, og have erfaring med, Schneider og/eller Siemens PLC-udstyr.

Vi tilbyder

  • Et udviklende og udfordrende job med stor indflydelse.
  • Gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse. 
  • En arbejdsplads, hvor der arbejdes i et kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone med respekt for den enkelte medarbejder.
  • En arbejdsplads, hvor der praktiseres værdibaseret ledelse, hvor vi samarbejder gennem dialog og giver plads til at tage ansvar og beføjelser til at træffe beslutninger.
  • Faste arbejdstider med begrænset udsving.
  • Afklarede ansættelsesforhold gennem firmapolitikker og lokalaftaler.
  • Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt kvalifikationer.

Ansøgning og yderligere information

Din ansøgning sendes til job@energiviborg.dk senest 7. oktober 2018. Skriv venligst ”SRO-tekniker” i emnefeltet. Vi planlægger at afholde samtaler løbende fra uge 38 og forventer, at du starter den 1. december 2018.
Kontakt driftschef Ivan Drejer på telefon 2753 5408, hvis du vil vide mere om jobbet.
 

Åbn stillingsopslaget som PDF-fil

keyboard_arrow_up