SMS-service giver dig vigtig besked

Energi Viborg ønsker så vidt muligt at give dig hurtig og direkte besked om driftsmæssige forstyrrelser, der berører din ejendom. Det gør vi blandt andet med en SMS-service, hvor alle registrerede mobilnumre på adressen modtager driftsmeddelelser.

SMS-servicen er en gratis ydelse, som du automatisk er tilmeldt gennem dit teleselskab. Det vil sige, at alle husstandens registrerede mobilnumre får vores meddelelser. Men husk at melde flytning til dit teleselskab, for ellers får du SMS'er angående din tidligere adresse/forbrugssted.

Hvis du for eksempel har firmabetalt telefon, er du ikke automatisk tilmeldt på din adresse/forbrugssted, og så skal du selv sørge for at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Det får du at vide

SMS-servicen kan for eksempel blive brugt til følgende:

  • checkMeddelelser om akutte og planlagte driftsforstyrrelser inden for el- og vandforsyningen.
  • checkMeddelelser om arbejder i husstandens område.
  • checkMeddelelser om kritiske situationer som for eksempel vandforurening.

Til- og framelding

Alle kunder har mulighed for at framelde SMS-servicen for udvalgte mobilnumre eller tilmelde ekstra - du kan f.eks. tilmelde din firmatelefon til privatadressen.

Benyt venligst nedenstående formular til registreringen.

Husk at framelde dig ordningen, når du flytter fra den adresse, som du selv aktivt har tilmeldt dig.

I forbindelse med din tilmelding til SMS-service vil vi opbevare dine personoplysninger til brug for udsendelse af SMS'er ved blandt andet driftsforstyrrelser for el og vand. Læs mere i vores PRIVATLIVSPOLITIK

keyboard_arrow_up