Energi Viborg støtter lokal udfoldelse


Energi Viborg ønsker en stærk lokal forankring i hele Viborg Kommune. Derfor støtter vi initiativer, der bidrager til at sikre det lokale idræts- og kulturlivs udfoldelsesmuligheder. På den måde er vi med til at skabe positive oplevelser for vores kunder og andre borgere i hele Viborg kommune.

 

Forretningsmæssigt formål

Det er vigtigt for Energi Viborg, at vores sponsorater har et forretningsmæssigt formål og samtidig matcher vores profileringsstrategi og selskabets værdier. Det betyder, at vi har særligt fokus på initiativer, der kan være med at udvikle gode og sunde tilbud inden for bl.a. breddeidræt og sociale initiativer på såvel sportsligt som kulturelt involverende plan.

Elitesport

Energi Viborg sponsorerer også elitesportsaktiviteter i Viborg-området. Det gælder:

  • checkViborg F.F. Professionel Fodbold A/S
  • checkViborg HK A/S, Professionel Håndbold

Ansøgning om sponsorat

Ønsker du at ansøge om et sponsorat, skal det ske skriftligt til mail sponsor@energiviborg.dk. Energi Viborg kan langt fra sige ja til alle støtteværdige ansøgninger, og der kan som udgangspunkt ikke forventes store støttebeløb.


Yderligere information

Hvis der er spørgsmål til vores sponsorpolitik og dine muligheder for støtte, er du velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 8929 2929 alle hverdage i den normale åbningstid.

keyboard_arrow_up