Direktørfaklen gives videre – for en stund

Økonomichef i Energi Viborg Mette Urup blev den 15. august konstitueret som adm. direktør i Energi Viborg og direktør for samtlige datterselskaber. Baggrunden er, at tidligere adm. direktør Christian Hagelskjær har søgt nye udfordringer i Vestforsyning.

Indtil der er fundet en ny til at overtage Christians plads, vil Mette Urup derfor tage stafetten - og med den det overordnede ansvar for Energi Viborg. Helt uerfaren er hun dog ikke i direktørrollen. Faktisk blev hun også i 2007 konstitueret som adm. direktør, inden Christian Hagelskjær satte sig i direktørstolen i januar 2008.

Forsyningssikkerhed i centrum

Hvad er vigtigste opgave for dig som konstitueret administrerende direktør?

- Jamen, det er at forsætte vores arbejde med at sikre og udvikle den lokale forsyning i Viborg. Vi sætter ikke noget på pause i overgangsperioden, til der ansættes en ny direktør, men vi vender jo heller ikke alting på hovedet.

Hvad betyder det for kunderne?

- For den almindelige forbruger betyder det, at der stadig vil være rent vand i hanen og strøm i stikkontakten. Energi Viborgs almindelige drift og udvikling fortsætter ufortrødent - også i overgangsperioden til der ansættes en ny direktør. 

Hvad tænker du selv om nu at være konstitueret som administrerende direktør?

- Det er da spændende at blive udfordret på ny - selv efter mange år som økonomichef i Energi Viborg. Og så er jeg da glad for at blive vist den tillid, det er at få overdraget ansvaret for den overordnede ledelse af Energi Viborg koncernen.

 

keyboard_arrow_up