Vandvalg: En klar valgsejr

25. oktober 2017

171 stemmer ud af i alt 313 stemmer faldt på samme kandidat, ved ”kampvalget” om posten som forbrugere repræsentant i Energi Viborg Vands bestyrelse. Den nu pensionerede ingeniør Jens Haugstrup Jensen, som i forvejen er godt bekendt med bestyrelsesarbejde, blev den klare vinder med 55 procent af stemmerne.

Stemmer fordelt på de fire kandidater

Jens Haugstrup Jensen:              171                      55%

Stig Jensen:                                 58                        18,5%

Lotte Banke:                                 55                        17,5%

Tina Weilert:                                 26                        8%

Blanke stemmer:                          3                           1%

- Det er enormt positivt at der var så mange kandidater, og at de samtidig var meget engagerede i at gøre sig attraktive, på nettet men også via læserbreve i aviser, udtaler bestyrelsesformand Niels Dueholm.

Jens Haugstrup Jensen er valgt ind som forbrugerrepræsentant i perioden 2018 – 2022 i Energi Viborg Vands bestyrelse som består af ni personer. Fem byrådsmedlemmer, tre medarbejderrepræsentanter og en forbrugerrepræsentant. 

- Jeg havde tænkt over at melde mig som kandidat i et års tid, og har i den tid forberedt mig på hvad jeg evt. skulle lægge vægt på i min valgkamp. Det bliver utroligt spændende at sidde med ved bordet, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Jens Haugstrup Jensen

- Et stort tak skal lyde, til mine stillere og alle som har stemt på mig, til mine højprofilerede konkurrenter og til alle der har hjulpet mig under valget, slutter Jens Haugstrup Jensen.

Læs mere om Jens via linket herunder:

Tilbage

keyboard_arrow_up