Vandvalg 2021

5. august 2021

Vi søger en ny forbrugerrepræsentant til Energi Viborg Vands bestyrelse. Fra mandag den 9. august 2021 kan alle stille op som kandidat.

Pressemeddelelse udsendt den 5. august 2021:
 

Forbrugerrepræsentant til Energi Viborg Vands bestyrelse

Det er igen blevet tid til at finde en ny forbrugerrepræsentant til Energi Viborg Vands bestyrelse. Fra mandag den 9. august til den 12. september kan alle interesserede kandidater stille op til posten på www.energiviborg.dk/ditvandvalg.

Det er tredje gang, der skal findes en repræsentant for forbrugerne til at sidde med i Energi Viborg Vands bestyrelse. Siden 2014 har der været en forbrugervalgt bestyrelsesrepræsentant i Energi Viborg Vand A/S, der står for håndtering af såvel drikkevand som spildevand i Viborg og Viborg kommune.

- Jeg håber, der også denne gang vil være flere engagerede borgere, der har lyst til at få såvel indsigt i som indflydelse på drikkevands- og spildevandsområdet, der jo er virkelig vigtige områder, der har betydning for alle borgere, siger formanden for Energi Viborg, Allan Clifford Christensen.

Forbrugerrepræsentanten vil indgå i den ni personer store bestyrelse i perioden fra 1. januar 2022 til den 31. december 2025. Siden 2018 har Jens Haugstrup siddet som forbrugerrepræsentant i bestyrelsen, og før ham sad Inger Løjengaard Jakobsen fire år på posten i Energi Viborg Vand.

For at finde den rigtige repræsentant for forbrugerne blandt de opstillede kandidater, vil der blive afholdt valg i perioden fra den 4. til 17. oktober, så det suverænt bliver forbrugerne, der bestemmer hvem, der skal repræsentere dem i Energi Viborg Vands bestyrelse de næste fire år. Udover forbrugerrepræsentanten vil den kandidat, der får næstflest stemmer blive valgt som suppleant.

Se pressemeddelelse af 5. august 2021 som PDF


 

Tilbage

keyboard_arrow_up