Teknisk designer søges

9. februar 2023

Energi Viborg Vand søger en medarbejder med en relevant uddannelse som teknisk designer, teknisk assistent eller tilsvarende til ledningsregistrering, bestilling af TV-inspektioner og opmålingsopgaver.


Er du vores nye teknisk designer hos Energi Viborg Vand?

Da en af vores erfarne tekniske assistenter har valgt at gå på efterløn sidst på efteråret, søger vi allerede nu en dygtig og ansvarsbevidst kollega som afløser i Plan- og Projektafdelingen.

Hos os vil du komme til at arbejde med noget af det mest grundlæggende for vores virksomhed nu og i fremtiden, idet valide data for vores ledningsanlæg er en af de vigtigste forudsætninger for fremtidens spildevandsforsyninger, hvor data danner grundlaget for stort set alle vores beslutninger og for selskabets økonomi.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse som teknisk designer, teknisk assistent eller tilsvarende. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med ledningsregistrering, og har kendskab til SQL-databaser og GIS. Uanset din uddannelse og erfaring vil du i perioden frem til efteråret modtage målrettet sidemandsoplæring fra den medarbejder, der stopper hos os til den tid. Vi oplærer også gerne nyuddannede tekniske designere.

Arbejdsopgaverne som teknisk designer hos os er mangeartede. Din vigtigste opgave bliver at sikre valide data i vores ledningsregistreringsdatabase (DanDasGraf), men du vil også komme til at oprette og tilrette tegninger i MicroStation, bestille TV-inspektioner og opmålingsopgaver m.m. Du vil få en bred kontakt til vores kunder og til vores samarbejdspartnere samt muligheden for at få indflydelse på udvikling af de værktøjer, som vi benytter til registrering og visning af vores ledningsdata.

Som et godt match for os skal du have god teknisk forståelse og naturlig interesse for fagområdet. Du skal syntes, at det er sjovt at skabe overblik over og håndtere mange informationer sideløbende og er bevidst om vigtigheden af, at du leverer et godt resultat med dine opgaver. Du kan arbejde individuelt og omhyggeligt, men forstår også vigtigheden af at skabe gode relationer til og sparre med dine kolleger omkring dine opgaver, når dette er nødvendigt. Du bliver motiveret af at udvikle dig selv og din faglige viden, så du på den måde også kan bidrage til afdelingens udvikling.

Vi kan til gengæld tilbyde dig ansættelse i en afdeling, hvor trivslen hos afdelingens 15 medarbejdere er høj, og hvor der arbejdes i et kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone med respekt for den enkelte medarbejder. Vi tilbyder fleksible rammer, som kan passes ind til den enkeltes forhold og gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vandchef Flemming Hermann på telefon 2944 8140.

Hvis du finder stillingen interessant, kan du sende en motiveret ansøgning og dit CV til job@energiviborg.dk. Vi planlægger at afholde samtaler løbende som ansøgningerne kommer ind, og vi ønsker, at du starter hurtigst muligt derefter – dog senest den 1. maj 2023. De sidste samtaler forventes derfor afholdt senest den 24. marts 2023.

Stillingsopslag som PDF

Tilbage

keyboard_arrow_up