Systemstærk kontormedarbejder søges

6. september 2022

Energi Viborg søger en energisk og serviceminded medarbejder til håndtering af vores drikkevands-, spildevands- og elkunder i henholdsvis restanceafdelingen og kundeservice.

 

Systemstærk kontormedarbejder til restance og kundeservice

Energi Viborg søger en energisk og serviceminded medarbejder til håndtering af vores drikkevands-, spildevands- og elkunder i henholdsvis restanceafdelingen og kundeservice.

Du bliver en integreret del af de syv medarbejdere, der i dag varetager opkrævning og afregning af vores mange kunder. Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring fra forsyningsverdenen og kender områdets mange regler.

Stillingen vil være delt mellem restance og kundeservice. Cirka 3 dage om ugen skal du arbejde med restance og blandt meget andet løfte opgaver som:

  • Sikkerhedsstillelser og betalingsaftaler
  • Klargøring af rykkerskrivelser og efterfølgende kontakt til kunden
  • Klargøring til inkasso
  • Konkurser, rekonstruktion og gældssanering
  • Opfølgning på dødsboer.

Resten af arbejdstiden vil du være en del af kundeservice, hvor du skal hjælpe med at besvare kundehenvendelser både personlige, på telefon, mail og chat samt håndtere til- og fraflytninger. Alt sammen vil være i tæt samarbejde med dine erfarne kolleger.

Da vi udsender store regningskørsler flere gange om året, vil der i perioder være øget travlhed, hvor du skal være i stand til at bevare roen, samtidig med at du skal kunne have mange bolde i luften.

Stillingen er på 37 timer. Vores åbningstid er kl. 8-16 mandag til torsdag og kl. 8-14 om fredagen.

Vi leder efter en kollega, der er serviceminded, struktureret, har gode IT-kompetencer, er talstærk og har en god evne til at tale med kunder – også i svære situationer. Du skal være uddannet indenfor kontor.

Kontaktperson er direktionssekretær Dorte Danielsen, telefon 8929 2930 eller e-mail dd@energiviborg.dk.

Ansøgningsfristen er den 5. oktober 2022. Vi afholder samtaler onsdag den 19. oktober 2022, og stillingen ønskes besat senest 1. december 2022. Ansøgning og CV skal sendes til job@energiviborg.dk.


Hent stillingsopslaget som PDF

 

Tilbage

keyboard_arrow_up