Servicetekniker søges

16. juni 2022

Energi Viborg Vand søger en ansvarsbevidst kollega, der har de rette kompetencer og interessen for at arbejde med at sikre en stabil og optimal drift af selskabets spildevandspumpestationer.


Vi har brug for flere hænder til vores team. Derfor søger vi en ansvarsbevidst kollega, der har de rette kompetencer og interessen for at arbejde med at sikre en stabil og optimal drift af Energi Viborg Vands pumpestationer. Vi tilbyder et fuldtidsjob med råderum og ansvar for eget arbejde, en stribe gode kolleger, en afvekslende og til tider uforudsigelig hverdag samt et arbejdsmiljø på et højt niveau.

Dine arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne vil primært være drift og vedligehold af spildevandspumpestationer og bassiner, der er spredt ud over Viborg Kommune. Du vil ligeledes blive inddraget i forskellige ombygninger eller optimeringer af eksisterende anlæg. Vi varetager en meget bred vifte af arbejdsopgaver, hvorfor stillingen også inkluderer en del ad hoc-opgaver. Vores fysiske anlæg overvåges af et SCADA-system, og vi anvender en række softwareprogrammer, så interesse eller flair indenfor IT-programmer vil være en fordel. Du skal være indstillet på at indgå i vores vagtordning efter en grundig oplæringsperiode, hvorfor du gerne skal bo i nærområdet med en maksimal køretid på 30 minutter fra hjemmeadressen til selskabets adresse på Industrivej 15, 8800 Viborg.

Dine kvalifikationer

Vi har stort fokus på fleksibilitet og ansvarsbevidsthed. Du vil indgå som en vigtig brik i vores teamstruktur, hvorfor godt humør, gode samarbejdsevner, fleksibilitet og en positiv indstilling samt ”gå-på-mod” er vigtige personlige egenskaber.

Uddannelse

Vi forestiller os, at du er faglært, det kan være som smed, VVS’er, elektriker, automekaniker eller lignende. Du skal i din ansættelse være indstillet på at deltage i relevante kurser indenfor branchen. Du skal have kørekort B.   

Vi tilbyder

  • et udviklende og udfordrende job med stor indflydelse
  • mulighed for faglig udvikling og efteruddannelse
  • en arbejdsplads, hvor der arbejdes i et kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone med respekt for den enkelte medarbejder
  • en arbejdsplads, hvor der praktiseres værdibaseret ledelse, hvor vi samarbejder gennem dialog og giver plads til at tage ansvar
  • faste arbejdstider med begrænsede udsving
  • afklarede ansættelsesforhold gennem politikker og lokalaftaler
  • løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt kvalifikationer.
     

Ansøgning og yderligere information

Din ansøgning og referencer sendes til job@energiviborg.dk. Skriv venligst ”Servicetekniker” i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende, og vi forbeholder os retten til at lukke for ansøgninger, når stillingen er besat. Forventet opstart er den 1. oktober 2022 eller snarest derefter.

Kontakt driftschef Ivan Drejer på telefon 8929 2908, hvis du vil vide mere om jobbet.

Hent stillingsopslaget som PDF

 

Tilbage

keyboard_arrow_up