Presse: VHK-samarbejde fortsætter

7. december 2017

Viborg HK og Energi Viborg fornyer samarbejdet

Viborg HK og Energi Viborg varsler med forlængelsen af samarbejdet frem til 2019, at såvel håndboldfans som Energi Viborg-kunder vil blive mødt på helt nye måder i den kommende samarbejdsperiode.

- Vi har samarbejdet i lang tid, og det er en glæde for os, at samarbejdet fortsætter med Energi Viborg. Energi Viborg er et markant lokalt forankret Energiselskab, der jo også sælger strøm i hele Danmark. Den markedsudvikling mener jeg, at Viborg HK kan være med til at understøtte, siger direktør i Viborg HK, Henrik Dahl.

- Det er ikke nogen nyhed, at Energi Viborg er til stede i hallen og har en meget synlig placering på vores tøj, men i næste sæson udvikler vi især vores aktiviteter på sociale medier og ved events, forklarer Henrik Dahl og afslører, at der allerede i løbet af foråret vil opstå nyheder i hallen, i byen og uden for området.

Hos energiselskabet Energi Viborg er man også tilfredse med fortsættelsen af samarbejdsaftalen:
- Naturligvis fortsætter samarbejdet, for vores navn bliver eksponeret både lokalt og regionalt, men jo også igennem de mange eksponeringer, når de dygtige spillere i Viborg HK er udenbys, siger bestyrelsesformand ved Energi Viborg, Niels Dueholm, der understreger, at det giver rigtig god mening, at Energi Viborg bliver mere markant også andre steder end i Viborg. Vi sælger jo strøm fra Gedser til Skagen og derfor skal vi være kendt andre steder end her i Domkirkebyen og området.

Han bakkes op af administrerende direktør i Energi Viborg, Christian Hagelskjær:
- Personligt glæder jeg mig til at afprøve nye og anderledes promoveringsmuligheder i samarbejdet med Viborg HK både på banen, på de sociale medier og ved events i løbet af året. Vi skal jo udvikle os og forny os hele tiden som kommercielt selskab på strømmarkedet, og her giver samarbejdet med Viborg HK rigtig god mening, fordi vi sammen og i fællesskab får Energi Viborg-navnet bredt ud og gjort kendt.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up