Ny konstitueret direktør

15. august 2019

Økonomichef bliver konstitueret som administrerende direktør.

Efter administrerende direktør Christian Hagelskjær onsdag har haft sidste arbejdsdag ved Energi Viborg, er økonomichef Mette Urup blevet konstitueret som administrerende direktør i selskabet.

- Mens vi stadig er i en afklaringsproces om de præcise rammer for Energi Viborgs fremtid, hvor Kraftvarmeværket skal udskilles fra selskabet, så har bestyrelsen besluttet, at det er mest hensigtsmæssigt at konstituere økonomichef Mette Urup i stillingen som administrerende direktør, forklarer formand for Energi Viborg, Allan Clifford Christensen.

Det er endnu ikke besluttet hvor længe, Mette Urup skal være konstitueret som administrerende direktør for Energi Viborg.

- Vi får med Mette Urup en meget erfaren person i front for Energi Viborg, idet hun igennem mange år har været økonomichef i selskabet. Dermed bliver der også den fornødne ro til at finde den rigtige person til posten som administrerende direktør, siger Allan Clifford Christensen.

Mette Urup er 56 år og oprindelig uddannet som statsautoriseret revisor, inden hun i 2001 satte sig i stolen som økonomichef ved Energi Viborg.

 

Se pressemeddelelse

 

Tilbage

keyboard_arrow_up