Energi Viborg udvider bestyrelsen med erhvervsprofil fra Aarhus Havn

22. december 2022

Anne Zachariassen er blevet valgt i bestyrelsen for Energi Viborg A/S som eksternt bestyrelsesmedlem med særlige kompetencer indenfor bæredygtighed og digitalisering i energisektoren.

Energi Viborg udvider bestyrelsen med en erhvervsprofil fra Aarhus Havn

Anne Zachariassen er blevet valgt i bestyrelsen for Energi Viborg A/S som eksternt bestyrelsesmedlem med særlige kompetencer indenfor bæredygtighed og digitalisering i energisektoren. Det skete på et ekstraordinært bestyrelsesmøde den 26. oktober 2022.

Anne Zachariassens er MSc. i energiteknik, COO på Aarhus Havn og har mere end 20 års ledelseserfaring fra store danske energi- og produktionsvirksomheder som Ørsted, Grundfos og Aarhus Havn. Her har hun skabt resultater inden for digitalisering og bæredygtighed, blandt andet med udvikling og eksekvering af en bæredygtighedsstrategi, der skal gøre Aarhus Havn CO2-neutral i 2030. Med sig til bestyrelsesarbejdet hos Energi Viborg bringer Anne Zachariassen desuden flere års erfaring med bestyrelsesarbejde i flere energirelaterede virksomheder, hvor hun særlig har bidraget med sin viden om digitalisering i energisektoren.

Energi Viborgs bestyrelsesformand, Peter Juhl, ser frem til det kommende samarbejde med det nyvalgte bestyrelsesmedlem.

−Vores ambition er, at Energi Viborg skal være en katalysator for Viborg Kommunes grønne omstilling. Derfor er jeg også glad for at kunne byde velkommen til Anne Zachariassen, der med sin viden og erfaring på området bliver en nøgleperson i arbejdet med at få udviklet og implementeret en ny strategi for Energi Viborg, fortæller Peter Juhl.

Også Anne Zachariassen ser frem til at være en del bestyrelsen for Energi Viborg

−Energi Viborg står over for en virkelig spændende udvikling med en strategi, der skal løfte virksomheden ind i den grønne fremtid. Der er ikke tvivl om, at forsyningsselskaberne bliver helt centrale for, at vi som samfund kan lykkes med det. Jeg glæder mig meget til at bidrage til Energi Viborgs rejse i de kommende år, fortæller Anne Zachariassen

Tilbage

keyboard_arrow_up