Energi Viborg holder al forsyning kørende

12. marts 2020

Alle forsyningsarter bliver holdt kørende – dog med et minimumsberedskab for at minimere spredning af coronavirus. Informationen er opdateret den 8. juni 2020.

8. juni 2020
Energi Viborgs døre og porte er nu åbnet for kundeekspeditioner og vareindleveringer.

********************************

11. maj 2020
Energi Viborgs håndtering af selskabets forsyningsarter med minimumsberedskab er endnu en gang forlænget - gælder p.t. til og med 7. juni 2020 - læs mere i nedenstående pressemeddelelse.

********************************

8. april 2020
Energi Viborgs håndtering af selskabets forsyningsarter med minimumsberedskab er endnu en gang forlænget - gælder p.t. til og med 10. maj 2020 - læs mere i nedenstående pressemeddelelse.

********************************

23. marts 2020
Energi Viborgs håndtering af selskabets forsyningsarter med minimumsberedskab er forlænget foreløbig til og med den 13. april 2020 - læs mere i nedenstående pressemeddelelse.

********************************

12. marts 2020
Energi Viborg har den 12. marts 2020 udsendt pressemeddelelse angående drift af selskabets forsyningsarter i forhold til retningslinjer i forhold til coronavirus.


Pressemeddelelse: Energi Viborg holder al forsyning kørende

Energi Viborg, der står for vandforsyning, strømforsyning, varmeproduktion og håndtering af spildevand og gadelys holder alle forsyningsdele kørende – dog med et minimumsberedskab for at understøtte de retningslinjer, Regeringen har udstedt for at minimere spredning af coronavirus.

Ingen behøver derfor være bekymrede for nogle forsyningsarter – alt bliver holdt kørende.

Rent praktisk bliver Energi Viborgs bygninger lukket ned for adgang i løbet af torsdag, hvorfor folk med ærinder må henvende sig telefonisk på 8929 2929, på mail: kundeservice@energiviborg.dk eller gennem hjemmesidens chatsystem på www.energiviborg.dk.

Henvendelser og service, der ikke har akut karakter vil blive nedprioriteret på alle områder, og der vil kunne forekomme længere svartid på henvendelser.

Ovenstående er gældende indtil videre frem til fredag den 27. marts 2020.

Se pressemeddelelse som pdf

 

Tilbage

keyboard_arrow_up