Elektriker søges til Energi Viborg Vand

6. maj 2022

Energi Viborg Vand søger en ansvarsbevidst medarbejder, der har de rette kompetencer og interessen for at arbejde med at sikre en stabil og optimal drift af Energi Viborg Vands anlæg.


Ansvarsbevidst elektriker til Energi Viborg Vand

Vi har brug for flere hænder til vores team. Derfor søger vi en ansvarsbevidst kollega, der har de rette kompetencer og interessen for at arbejde med at sikre en stabil og optimal drift af Energi Viborg Vands anlæg. Vi tilbyder et fuldtidsjob med råderum og ansvar for eget arbejde, en stribe gode kolleger, en afvekslende og til tider uforudsi-gelig hverdag samt et arbejdsmiljø på et højt niveau.

Dine arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne vil primært være drift og vedligehold af el-anlæg på vores næsten 300 pumpestationer samt en række mindre renseanlæg, der er spredt ud over Viborg Kommune. Vores fysiske anlæg overvåges af et SCADA-system, der har en vigtig funktion i den daglige drift. Du skal være indstillet på at indgå i vores vagtordning efter en grundig oplæringsperiode, hvorfor du derfor skal bo i nærområdet med maksimal køretid på 30 minutter fra hjemmeadressen til Energi Viborg Vands adresse på Industrivej 15, 8800 Viborg.

Uddannelse
Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som elektriker eller tilsvarende. Du skal i din ansættelse være indstillet på at deltage i relevante kurser indenfor branchen.
Du skal have kørekort B.

Vi tilbyder

  • et udviklende og udfordrende job med stor indflydelse
  • muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse
  • en arbejdsplads hvor der arbejdes i et kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone med respekt for den enkelte medarbejder
  • en arbejdsplads, hvor der praktiseres værdibaseret ledelse, hvor vi samarbejder gennem dialog og giver plads til at tage ansvar
  • faste arbejdstider med begrænsede udsving
  • afklarede ansættelsesforhold gennem politikker og lokalaftaler
  • løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt kvalifikationer.


Yderligere oplysninger og ansøgning
Kontakt driftschef Ivan Drejer på telefon 2753 5408.
Din ansøgning sendes til: job@energiviborg.dk senest 15. juni 2022. Vi planlægger at afholde samtaler i ugerne 24-25 og forventer, at du starter hurtigst muligt derefter.


Hent stillingsopslaget som PDF

 

Tilbage

keyboard_arrow_up