Elektriker søges

13. februar 2023

Energi Viborg Vand søger en ansvarsbevidst elektriker, der har de rette kompetencer og interessen for at arbejde med at sikre en stabil og optimal drift af Energi Viborg Vands anlæg.

 

Energi Viborg Vand søger elektriker

Vi søger en ansvarsbevidst kollega, der har de rette kompetencer og interessen for at arbejde med at sikre en stabil og optimal drift af Energi Viborg Vands anlæg. Vi tilbyder et fuldtidsjob med råderum og ansvar for eget arbejde, en stribe gode kolleger, en afvekslende og til tider uforudsigelig hverdag samt et arbejdsmiljø på et højt niveau.

Dine arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne vil primært være drift/vedligehold af elanlæg på vores 5 større renseanlæg i Viborg Kommune. Vi investerer hvert år i nye anlæg, og her vil du være en vigtig spiller, der bringer projekterne helt i mål. Det forventes, at du bliver en del af teamet, der skal planlægge, designe og drifte vores nye anlæg som bygges over de kommende år. Vores fysiske anlæg overvåges af et SCADA-system. Vi arbejder med eltavler, PLC-styringer, frekvensomformere, dokumentation og meget andet teknisk udstyr. Daglig tilsyn og service af gasmotor indgår som en del af arbejdet. Vi har stort fokus på driftssikkerhed, optimering, miljø og grøn omstilling. Du vil, gennem grundig oplæring fra dine kommende kollegaer, blive klædt på til at varetage jobbet. Det forventes, at du er villig til at indgå i vagtordning (ca. hver 5. - 6. uge), hvilket kræver, at du skal bo i fornuftig afstand til Energi Viborg Vands adresse på Industrivej 15, 8800 Viborg.

Dine kvalifikationer
Vi har et stort forsyningsområde, hvorfor det er vigtigt, at du er løsningsorienteret, ansvarsbevidst og medvirker til at planlægge din dag. Du vil indgå som en vigtig og uundværlig brik i vores teamstruktur, derfor er gode samarbejdsevner, fleksibilitet og en positiv indstilling samt ”gå-på-mod” vigtige personlige egenskaber hos dig.

Uddannelse
Vi forestiller os, at du har en uddannelsesbaggrund med elfaglige kompetencer. Du vil i din ansættelse deltage i relevante kurser indenfor for dit arbejdsområde.
Du skal have kørekort B.

Vi tilbyder

  • et udviklende og udfordrende job med mulighed for stor personlig udvikling og indflydelse
  • mulighed for faglig udvikling og efteruddannelse
  • en arbejdsplads, hvor der arbejdes i et kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone med respekt for den enkelte medarbejder, og hvor vi samarbejder gennem dialog og giver plads til at tage ansvar
  • faste arbejdstider med begrænsede udsving
  • afklarede ansættelsesforhold gennem politikker og lokalaftaler
  • firmabil (special indrettet bil til serviceopgaverne)
  • der tilbydes sundhedssikring.

Ansøgning og yderligere information
Din ansøgning og referencer sendes til job@energiviborg.dk. Skriv venligst ”Elektriker” i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende, og vi forbeholder os retten til at lukke for ansøgninger, når stillingen er besat. Forventet opstart aftales nærmere. Kontakt driftschef Mogens Lindgaard på telefon 2753 5404, hvis du vil vide mere om jobbet.

Se stillingsopslaget her (PDF)

Se gerne nedenstående video også, hvor du kan høre kollegerne fortælle om jobbet.

Tilbage

keyboard_arrow_up