COVID-19: Energi Viborg holder alle forsyningsarter kørende

21. maj 2021

Alle forsyningsarter bliver holdt kørende – dog med et minimumsberedskab for at minimere spredning af coronavirus. Dørene er lukkede for henvendelse fra kunder og samarbejdspartnere.

Fredag den 21. maj 2021:

For at støtte op om de landsdækkende coronarestriktioner har Energi Viborg valgt at forlænge nedenstående restriktioner - indtil videre til og med den mandag den 2. august 2021.

Datoen vil formentlig blive ændret, når vi kender de nye anbefalinger.

***

Torsdag den 6. maj 2021:

For at støtte op om de landsdækkende coronarestriktioner har Energi Viborg valgt at forlænge nedenstående restriktioner - indtil videre til og med den 25. maj 2021.

Datoen vil formentlig blive ændret, når vi kender de nye anbefalinger.

***

Mandag den 12. april 2021:

For at støtte op om de landsdækkende coronarestriktioner har Energi Viborg valgt at forlænge nedenstående restriktioner - indtil videre til og med den 9. maj 2021.

Datoen vil formentlig blive ændret, når vi kender de nye anbefalinger.

***

Fredag den 26. marts 2021:

For at støtte op om de landsdækkende coronarestriktioner har Energi Viborg valgt at forlænge nedenstående restriktioner - indtil videre til og med den 12. april 2021.

Datoen vil formentlig blive ændret, når vi kender de nye anbefalinger.

***

Fredag den 26. februar 2021:

For at støtte op om de landsdækkende coronarestriktioner har Energi Viborg valgt at forlænge nedenstående restriktioner til og med den 31. marts 2021.

***

Fredag den 29. januar 2021:

For at støtte op om de landsdækkende coronarestriktioner har Energi Viborg valgt at forlænge nedenstående restriktioner til og med den 1. marts 2021.

***

Torsdag den 14. januar 2021:

For at støtte op om de landsdækkende coronarestriktioner har Energi Viborg valgt at forlænge nedenstående restriktioner til og med den 8. februar 2021.

***

Onsdag den 30. december 2020:

For at støtte op om de landsdækkende coronarestriktioner har Energi Viborg valgt at forlænge nedenstående restriktioner til og med den 18. januar 2021.

***
 

Energi Viborg holder al forsyning kørende

Energi Viborg, der står for vandforsyning, strømforsyning, varmeproduktion og håndtering af spildevand og gadelys holder alle forsyningsdele kørende – dog med et minimumsberedskab for at understøtte de retningslinjer, Regeringen har udstedt for at minimere spredning af coronavirus.

Ingen behøver derfor være bekymrede for nogle forsyningsarter – alt bliver holdt kørende.

Rent praktisk bliver Energi Viborgs bygninger lukket ned for adgang - gældende fra mandag den 14. december 2020, hvorfor folk med ærinder må henvende sig

Henvendelser og service, der ikke har akut karakter, vil blive nedprioriteret på alle områder, og der vil kunne forekomme længere svartid på henvendelser.

Ovenstående er indtil videre gældende frem til og med den 4. januar 2021.
 

Tilbage

keyboard_arrow_up