Controller med fokus på BI søges

12. maj 2022

Energi Viborg søger controller til spændende opgave med udvikling og implementering af de økonomiske rapporteringer i forbindelse med udskiftning af økonomisystem samt efterfølgende vedligehold.


Vil du være med holdet, når Energi Viborg skifter nyt økonomisystem? Har du lyst til at udvikle og vedligeholde rapporteringer? Så kan det være dig, vi mangler til en ledig stilling som controller.

Efter sommerferien påbegynder vi udskiftningen af vores økonomisystem, men vi mangler dig med lysten og evnen til at få vores rapporteringer udviklet og vedligeholdt. Rapportering til både ledelse og medarbejdere bliver et omdrejningspunkt i opsætningen af det nye system, så det er vigtigt for os at have én med de rette kompetencer, der kan bidrage til en succesfuld implementering og efterfølgende videreudvikling af vores rapporteringer.

Dine opgaver

Din primære opgave bliver at bidrage til udvikling og implementering af de økonomiske rapporteringer, når vi skifter vores nuværende økonomisystem ud med MS Dynamics 365. Efterfølgende skal du medvirke til, at disse rapporteringer holdes levende og aktuelle for brugerne.

Herudover forventer vi, at du vil tage del i de øvrige opgaver, økonomiafdelingen varetager for koncernen, når der er behov for det.

Om dig

Vi arbejder indenfor bl.a. el- og vandsektorloven, men det er ikke en forudsætning, at du har viden om eller erfaring fra sektoren. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og villig til at sætte dig ind i de sektorrammer og den lovgivning, der gælder for forsyningsgrenene, og du vil naturligvis få den nødvendig indføring heri.

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.merc. eller lignende og har interesse for at arbejde med analyser og præsentationer ud fra store datamængder. Din uddannelse er dog ikke så væsentlig, hvis du er skarp indenfor BI rapportering, Power BI og har gode Excel-kundskaber.

Du behøver ikke at komme med erhvervserfaring, men du skal have lysten og evnen til samarbejde med dine kolleger.

Om os

Energi Viborg er en koncernvirksomhed, hvor samarbejde og trivsel på arbejdspladsen prioriteres højt. Vores omgangstone er meget uformel, og vi vægter udover de faglige kompetencer, at du trives i et varieret miljø med flere faggrupper, der arbejder sammen.

Økonomiafdelingen arbejder for alle koncernens selskaber med alt fra den overordnede økonomistyring til daglige opgaver med fakturering og betalinger. Derudover har vi ansvaret for løn- og HR-funktionen. Vi er pt. 7 medarbejdere og 1 elev i afdelingen.

Yderligere oplysninger og ansøgning

Energi Viborg er medlem af Dansk Industri, og stillingen vil være omfattet af DI’s Funktionær­overenskomst med løn efter kvalifikationer.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Thomas Sørensen på telefon 2924 3781. Send din ansøgning til job@energiviborg.dk senest den 8. juni 2022. Vi forventer at afholde samtaler i uge 24, og stillingen ønskes besat pr. 1. september 2022.

 

Hent stillingsopslaget som PDF

 

Tilbage

keyboard_arrow_up