Aftale med VFF er forlænget

22. februar 2021

Samarbejdet med VFF er forlænget. Byens fodboldstadion hedder Energi Viborg Arena frem til udgangen af 2023.

Energi Viborg støtter VFF på 10. år

Viborg FF og Energi Viborg forlænger samarbejdet yderligere tre år. Så byens fodboldstadion vil fortsat hedde Energi Viborg Arena frem til udgangen af 2023.

- Vi er naturligvis meget glade for at forlænge partnerskabet med Energi Viborg, som er en vigtig samarbejdspartner, der har stor kommerciel betydning for os. Det er et samarbejde, der blev startet i 2011, og gennem årene har vi opbygget et tæt forhold, som vi glæder os til at udvikle videre på, forklarer direktøren for Viborg F.F. Morten Jensen.

- Vi har store planer for Energi Viborg Arena i de kommende år, hvor vores fans og samarbejdspartnere kan se frem til forbedrede faciliteter, og vi glæder os til at have Energi Viborg med på den rejse. Det er et samarbejde, der skaber stor værdi for begge parter, og vi håber selvfølgelig snart, at vi igen kan byde byens og områdets fodboldfans velkommen igen, når situationen tillader det, siger direktøren.

Det forlængede samarbejde vækker også tilfredshed hos Energi Viborg A/S:

- Som lokalt forsyningsselskab giver det god mening at støtte op omkring Viborg FF, der giver hele kommunen og dermed også mange af vores kunder gode sportsoplevelser. Vi har det seneste år fået tilpasset vores eksponering på Energi Viborg Arena, og så snart corona-situationen tillader det, så vil Energi Viborg igen lave målrettede events ved udvalgte kampe sammen med Viborg FF, siger formand for Energi Viborg A/S, Allan Clifford Christensen.

Tilbage

keyboard_arrow_up